بعد از آماده شدن چای، در کیسههایی ریخته شده، بستهبندی و علامتگذاری میشود؛ یعنی وزن چای، نوع آن و تاریخ تولید روی آن ثبت میشود و آماده ارائه به بازار میشود. نام این گیاه در گویش چینی جنوبی چای و در گویش چینی شمالی به صورت تی تلفظ میشد و هردو تلفظی از یک واژه یگانه در چینی قدیم هستند. مردم اروپای غربی نام این گیاه را از چینیان شمالی، مردم خاورمیانه و شمال آفریقا نام آن را از چینیان جنوبی آموختند. چای واژهای است چینی که در چین و شمال هندوستان به کار میرود و تقریباً با همان تلفظ وارد زبان فارسی شده است. کره پسته لوبلی با بافتی زیبا و صاف، تنها با استفاده از پسته های باکیفیت به گونه ای تولید می شود که طعم و عطر فوق العاده خود را حفظ کند وحتی از پسته هم خوشمزه تر باشد. حرف O لاتین نیز از واژه Orange می باشد که نام خاندان سلطنتی هلند (اورانژ ناسو) بود و هیچ ربطی به رنگ یا طعم چای ندارد.
این شــرکت با اتکا به تجربه 3 نســل همواره در تلاش اســت تا دستچینی از مرغوبترین و بهترین چای را در بسته بندی فله و بصورت عمده روانه بازار نماید. درست مانند پختن یک سیب، اعمال گرما آنزیم های مسئول اکسیداسیون را از بین می برد و از ادامه قهوه ای شدن برگ جلوگیری می کند. این فرآیند قهوه ای شدن عامل اصلی تمایز بین سبک های مختلف چای است. در ساخت چای سبز این مراحل انجام نمیشود و چایی را ایجاد می کنند که طبق تعریف، اکسید نشده است و همچنان سبز رنگ است.
۵. سایش و شکل دهی
تحقیقات اخیر و وجود گونههای دورگه از نوع چای در نواحی گستردهتری از مناطق مذکور بیانگر آن است که خاستگاه چای درنقطهای واقع شده که شامل بخش شمالی میانمار و ایالتهای یونان و سیچوان چین میشود. آنچه بهعنوان اکسیداسیون و تخمیر چای مشهور است در حقیقت یک روال شیمیایی است که در چای رخ داده و منجر به سیاه شدن رنگ چای میشود. پس از بخار دهی به چای آنها را به شکل گلوله در میآورند این کار توسط مالش با چوبی ناز ک مانند حصیر و یا با دست انجام میشود. معمولاً بدنه دستگاه خشک کن چای دارای بدنهای عایق دار از جنس پشم سنگ است. خاک اسیدی که زهکشی مناسبی داشته باشند و دچار آب گرفتگی نشوند بهترین خاک برای کشت چای محسوب میشود.
- در چای پیوئر تخمیرشده ترکیباتی به نام statin وجود دارد، ترکیب مفیدی که در صدف و قارچ نیز یافت می شود.
- چای سیاه و چای سبز، تئین – تیانین – کافئین- تئوفیلین و تئوبرومین دارند.
- این عمل رطوبت باقی مانده را حذف کرده و تغییرات شیمیایی را به پایان می برد.
- و این نوع تولید چای، بعد از عملیات مالش، مرحله تخمیر نیمه تمام انجام میگیرد.
- در کشورهایی که فرهنگچایآنها تحت تأثیر فرهنگ بریتانیایی است، برای شناخت انواع چای، از حروف لاتین و علائم اختصاری استفاده میشود که این علایم را گرید یا رقم بندی مینامند و نشان دهنده شکل و چگونه اوکی چای سرنوشت من را دگرگون کرد و باعث رشد من شد کیفیت چای میباشد.
آشنایی با مراحل تولید انواع چای چگونه چای فرآوری می شود؟ بیوهتل | OkChay
بنابراین این مرحله هم فراگیرترین مرحله است و هم می تواند بیشترین تنوع را ایجاد کند. تمام انواع چای را می توان به سه گروه عمده تخمیری (چای سیاه) تخمیر نشده (چای سبز) و نیمه تخمیری (چای اولنگ و پوچونگ) تقسیم کرد که در مرحله فرآوری متفاوت می باشد. اینها فراوانترین ترکیبات موجود در برگ چای هستند که ۳۰ تا ۴۰ درصد از ترکیب آنها را تشکیل میدهند. پلی فنولها شامل فلاونوئیدها، اپی گالوکاتچین گالات و سایر کاتچینها هستند. اگرچه تحقیقات بالینی اولیه در مورد اینکه آیا چای سبز یا سیاه ممکن است در برابر بیماریهای مختلف انسانی محافظت کند، انجام شدهاست، اما شواهدی وجود ندارد که نشان دهد پلی فنولهای چای تأثیری بر سلامتی یا کاهش خطر بیماری دارند.
عوارض مصرف دمنوشهای لاغری