به گزارش خبرگزاری جمهوری اسلامی، در مقاله ای که مجله اکونومیست در 13 دی 2024 منتشر کرده است، آمده است که آلمانی ها در تلاشند تا از شر احساس گناه ناشی از این فاجعه خلاص شوند که خود را مسئول این فاجعه می دانند! در نتیجه حاضر به تحمل هیچ تهدیدی علیه اسرائیل (به عنوان وسیله ای برای نجات یهودیان) نیستند!
بر اساس این گزارش، وجه اشتراک افراد زیر و بسیاری دیگر این است که به طور ناگهانی از رویدادهای مختلف در آلمان طی چند ماه گذشته (به دلیل ترس از اظهارنظرهای ضدیهودی) کنار گذاشته شده اند. این افراد که بسیاری از آنها یهودی هستند عبارتند از: برنی سندرز (سناتور آمریکایی)، شاعر هندی، یک متفکر سیاسی از استرالیا، یک گروه تئاتر محلی از ایرلند، یک هنرمند معماری از بریتانیای کبیر، یک عکاس از بنگلادش، یک مورخ هولوکاست. از آمریکا، یک آهنگساز شیلیایی و یک نویسنده نمایشنامه نویس با تابعیت دوگانه اسرائیلی و اتریشی، یک فوتبالیست هلندی، یک روزنامه نگار نیجریه ای-آلمانی و یک رمان نویس فلسطینی.
تشدید حساسیت های آلمان نسبت به یهودی ستیزی از 7 اکتبر آغاز نشد، بلکه اساس این حساسیت ها کشتار 6 میلیون یهودی به دست دولت نازی بود.
یکی از راهحلهای نسلهای اخیر آلمان برای یافتن آرامش در مواجهه با وحشت و تراژدی کشتار یهودیان، استقبال از تشکیل دولت اسرائیل به عنوان پایان خوشی برای کابوس یهودیان بود. کابوس ایجاد شده توسط آلمانی ها!
نتایج یک گروه تحقیقاتی سخنان دانشمند انگلیسی-اسرائیلی ایال وایزمن را سال ها پیش تایید می کند که گفته بود آلمانی ها در تلاش هستند تا از گناه فاجعه ای که خود را مقصر آن می دانند خلاص شوند! در نتیجه حاضر به تحمل هیچ تهدیدی علیه اسرائیل (به عنوان وسیله ای برای نجات یهودیان) نیستند! چنین نگرشی نسبت به یهودیان چندین دهه پیش به وجود آمد، یعنی زمانی که آلمانی ها تصمیم گرفتند به یهودیان غرامت بپردازند. نه تنها برای یهودیان نجات یافته از هولوکاست، بلکه برای دولت اسرائیل نیز!
در پایان دهه 1960، با باز شدن تاریک ترین بخش های تاریخ آلمان، جنایات آلمان علیه یهودیان افشا شد. آلمانی ها در روند بلندمدت دستیابی به هویت ملی جدید خود باید با گذشته (فاجعه بار) خود کنار می آمدند و سعی می کردند از خاطرات تلخ و زشت خود خلاص شوند.
زمانی که آنگلا مرکل صدراعظم آلمان بود، بر مسئولیت ویژه آلمان در قبال اسرائیل تاکید کرد و تامین امنیت اسرائیل را بخشی از سیستم فکری دولت آلمان دانست.
اتفاقاً در سال 2019 حزب آلترناتیو برای آلمان که به طور گسترده به فاشیسم متهم شده بود، برای اعلام بی گناهی خود از این اتهام، طرح و پیش نویس قانونی را در پارلمان آلمان ارائه کرد که بر اساس آن هرگونه درخواست برای تحریم انجام خواهد شد. اسرائیل را «یهودستیز» می دانند. بنابراین هرگونه مخالفت با اسرائیل اقدامی خصمانه علیه تمامی یهودیان جهان تلقی می شود! در همین راستا و به منظور پیگیری مسائل مخالف اسرائیل، دولت آلمان کمیته ای عالی برای تحقیق درباره یهودی ستیزی تشکیل داد!
ادارات و سازمان هایی که در آلمان وجوه دولتی دریافت می کنند و البته تعداد آنها زیاد است، برای ادامه دریافت وجوه دولتی نباید مشکلی برای خود ایجاد کنند. به عنوان مثال، پس از اینکه یک مرکز فرهنگی به نام «ایون» در برلین میزبان نشست یک سازمان صلح یهودی بود، شهر برلین بودجه مرکز فرهنگی مذکور را قطع کرد زیرا یکی از اعضای کمیته فرهنگی این اقدام را نوعی ضدیت مخفی دانست. -یهودی!
اقدامات و مواضع یکجانبه آلمان به نفع اسرائیل در طول جنگ غزه باعث شد یهودیان آلمانی حتی بر این باورند که حمایت یکجانبه و نامحدود آلمان از اسرائیل برای یهودیان مضرتر است. یک آهنگساز یهودی در فرانکفورت و منتقد اسرائیل میگوید: «به نظر میرسد دولت آلمان تصمیم میگیرد که یهودی کیست؟!» یک یهودی چگونه باید باشد؟!
شاید توصیههایی که اخیراً یک اسرائیلی به آلمانیها کرد برای آلمانیها قابل درکتر باشد. او در سمپوزیومی در برلین گفت: اگر میخواهید دوست خوبی برای اسرائیل باشید، بهتر است از دوست خود انتقاد کنید.